Jalgpalli MM: Argentiina – Horvaatia

Parimad vihjed

Mõlemad meeskonnad skoorivad
@2,05 Mängima

Tänase päeva kõige põnevamat vastasseisu näeme kui Argentiina hakkab madistama Horvaatiaga. Esimeses mängus võitis Horvaatia 2-0 Nigeeriat ja Argentiina pidi rahulduma 1-1 viigiga Islandi vastu.

Esimeses mängus maadles Argentiina samade probleemidega kui kvalifikatsioonis. Ründemäng oli mannetu ja väravavõimalusi ei suudetud tekitada. Lisaks hambutule ründele, oli ka kaitse kesine ja nägime päris suuri prohmakaid, millest ühe Island karistas ka ära.

On huvitav näha, milliseid muudatusi Argentiina peatreener Jorge Sampaoli teeb Horvaatia mänguks. Kas ta julgeb taaskord jätta Gonzalo Higuaíni ja Paulo Dybala pingile ja mängitab Messit edasi. Võibolla näeme tervet meeskonda uues formaadis mängimas?

Horvaatia peatreener Zlatko Dalić on saanud meeskonna mängu suhteliselt hästi rööbastesse ja just õigeks ajaks. Horvaatial on Venemaal kaasas tasemel mehed, kes võiksid Argentiinale kaikaid kodaratesse visata küll. Keskväljal Barca mees Ivan Rakitić ja Real Madridi Luka Modrić jagavad sööte Juventuse ründetuusale Mario Mandžukić’ile.

Argentiina mängu on väga keeruline ette ennustada, kuid sellest mängust võiks eeldada küll tasavägist ühe värava alt teisele madistamist.


Mõlemad meeskonnad skoorivad
2,05