Jalgpalli MM: Inglismaa – Belgia

Parimad vihjed

Inglismaa ja Belgia kohtumine oli üks oodatumaid kohtumisi alagrupis, kuid kuna mõlemad meeskonnad on juba edasipääsu kindlustanud, võib sellest mängust tulla üks MM-i igavamaid.

Kui Jaapan kindlustab H alagrupi võidu, siis nii Inglismaa kui ka Belgia soovivad pigem jääda alagrupis teiseks. Tõenäolisem stenaarium hetkel on see, et alagrupi võitja saab vastaseks Kolumbia. Kuid H alagrupis saavad asjad selgeks enne Inglismaa ja Belgia mängu, ehk enne panuste tegemist peaks vaatama üle H alagrupi seisu.

Juhul kui Inglismaa ja Belgia mäng jääb viiki, siis loeb väravate vahe, mis on hetkel võrdne. Võib juhtuda, et alagrupi esikoht määratakse hoiatuspunktide alusel, ehk kogutud kollaste ja punaste kaartide põhjal. Seda edetabelit juhib hetkel Inglismaa, kes on saanud ühe kollase kaardi vähem.

Tõenäoliselt mõlemad meeskonnad lasevad oma põhimängijatel puhata, nii et ei ole ka teada milliste rivistustega meeskonnad väljakule jooksevad.

Tuleks kõik neid märke jälgida ja teha panused peale H alagrupi paremusjärjestuse selgudes. Oleme kindlas aga selles, et palju väravaid selles mängus ei lööda.