KHL: Jokerit – HK Sotshi

Parimad vihjed

KHL-is peetakse esmaspäeval kolm kohtumist, muuseas Jokerit kohtub HK Sotshiga. Kas Jokerite hea hoog saab jätku?

Jokerit on kogunud 22 punkti 12 kohtumisega. Ainus kaotus saadi liiga hetke edukaima meeskonna Jekaterinburgi käest ning kaotati ka Riga Dinamole lisaajal. Viimases kohtumises siiski võideti Slovan Bratislavat võõrsil. Nii, et hooaja algus on olnud tugev. Võite on saadud ja väravaid on löödud palju. Kaotused on tulnud väga kõvade tiimide vastu.

Külalismeeskond Sotshi ei kuulu liiga kõvemate meeskondade hulka. Nad on suutnud võidelda välja 13 punki 12 mänguga, kuid võidud on tulnud näiteks Minski ja Slovan Bratislava vastu. Nende minek on olnud natuke kõikuv ja mõne mängija roll on liiga suur. Eelmisel kevadel langeti play offis just Jokerite vastu.

Soosikut selles mängus ei pea kaugelt otsima. Jokerit on olnud kodus väga tugev, kuid Sotshi on ka hea võõrsil kui viimasest neljast võõrsil peetud mängust ei ole väljutud kordagi ilma punktideta. Ainult korra on kaotatud CSKA-le lisaajal.

Koefide põhjal on Jokerit selge soosik, kuid Sotshit ei saa alahinnata. Standardid on Jokeritel paremad ja see võib otsustada mängu.