Valioliiga: Bournemouth – Crystal Palace

Parimad vihjed

Kohtuvad kaks keskmikku kui Crystal Palace saabub Bournemouthi. Bournemouth on kohtumise favoriit tänu koduväljakule ja sellele, et Crystal Palace-il on vigastustega probleeme.

Bournemouth on teinud head mängu ja asub hetkel liigatabeli üheksandal positsioonil. Enne viimast kohtumist oldi kaotatud vaid Chelseale. Eelmises voorus aga saadi Burney käest 0-4 ketukas. Nüüd on hea hetk nägu puhtaks pesta.

Crystal Palace-i seis ei ole hea. Benteke on eemal põlvevigastusega ja see teeb Zahale ründamise raskeks. Sel hooajal ei ole mängitud väga veenvalt kui kaotati vahepeal kolm mängu jutti, kuid sellest mõõnast saadi jagu kui alistati kehv Huddersfield. Viimane mäng Newcastle vastu oli suhteliselt särtsakas, aga väravate löömine on raske. Kuuest mängust on kirjas vaid neli väravat.

Bournemouth on olnud koduväljakul eriti tugev. Kolmes mängus on tehtud kuus väravat ja see ei tõota Crystal Palace-ile head.

Nende kahe meeskonna vahelised kohtumised on olnud üldjuhul tasavägised, kuid Benteke puudumine ja Bournemouthi hea mäng kodus annab neile selge eelise. Napsame selle ka piletile.