Premier League: Burnley – Liverpool

Parimad vihjed

Liverpooli kaitsemäng on liiga parima. Nad on lubanud endale lüüa 14 mänguga vaid viis väravat. Eelmisel hooajal oli asi natuke teisiti, kui 38 mänguga 38 väravat. Ka ründemäng on hoopis teisest puust. Siis pommitati 84 väravat ja tänavu on neil löödud vaid 27 väravat kui Man City on löönud juba 45.

Eelmisel hooajal lõi Mo Salah Premier Leagues kõige rohkem väravaid. Sel hooajal on Salah vaid tavaline hea ääreründaja. Firmino on olnud viimastes kohtumistes kesine ja võib täna pingil istuda. Ka Sadio Mane võib olla täna pingil tänu vigastusele.

Pooli tänane vastane Burnley on igast vaatenurgast kehv. Eelmisel hooajal mängiti hästi ja lõpetati seitsmendana. Nüüd on Burnley tagantpoolt teine ja võitu ei ole saadud juba seitsemes mängus.

Liverpooli treener Jurgen Klopp vajutab kindlasti rotatsiooni nupule. Järgmisel nädalal peetakse kohtumine Napoli vastu ja see mäng tuleb võita, muidu lõppeb Meistrite Liiga hooaeg. Peale seda tuleb Anfieldile ManU ja seda kohtumist ei soovita samuti kaotada.

Pooli kaitsemäng on raud ja eesliin selles kohtumises tõenäoliselt mitte kõige tugevam. Burnley on loomulikult autsider. Miks siis bookmakerid ootavad palju väravaid? Selle vastu peab panustama kuna alla 2,5 värava saab ligi 2,40 koefe.