Copa Del Rey: Gijon – Valencia

Parimad vihjed

Gijon kohtub Copa Del Reys koduväljakul Valenciaga. Estadio El Molinonl peetavas kohtumises on Gijon bookmakerite arvates täielik autsider. Ka Valencia kooseis on veel lahtine, kuid kindlasti lastakse osadel põhimeestel puhata.

Gijon on mänginud ka La Ligas, kuid nüüd on langetud Segunda Divisioni ja hetkel paiknetakse 11-ndal kohal. Valencia on La Liga tabelis 13-nes ja nende hooaeg ei ole samuti länud päris nii nagu on soovitud. Saadud on vaid neli võitu. Kusjuures mänge, kus võit on olnud suurem kui ühe väravaline on vaid üks ja seegi tänu vastasmeeskonna punasele kaardile.

Valencia raskustest räägib just võõrsil mängimine. Võõrsil on saadud kaks võitu ja viimasest viiest võõrsil kohtumisest on saadud üks võit. Kui Valencia mäng hakkab olema palli valdamise ümber, siis see on Gijonile tuttav ja tasemevahed nende liigade vahel ei ole nii suured kui võiks arvata.

Gijon soovib Copa Del Reys saavutada edu, kuna see toob meeskonnale raha ja see loomulikult aitab pürgida tagasi La Ligasse. Me ei usu, et Valencia suudab kodumeeskonda purustada ja viik ei oleks samuti suur üllatus.