NHL: San Jose Sharks – Pittsburgh Penguins

Parimad vihjed

San Jose Sharksi hooaja alguse kõikuv mäng on jäänud seljataha ja peale uut aastat on tehtud seda mida neil on oodatud. Viimase kümne mänguga on tehtud 41 väravat ja kaheksa mängu on võidetud.

Sharksi tugevaimaks pooleks on ründemäng, kuid ka kaitse on omal kohal. Brett Burns on teinud 47 punkti ja mees on hetkel pidurdamatu.

Sharksi suurimaks murekohaks on mees väravapostide vahel. Martin Jones on olnud terve hooaja väga ebakindel. Eks võib talle natuke andeks ka anda kuna terve meeskond on väga ründav ja jätab vastastele rohkem väravavõimalusi.

Pittsburgh Penguinsi hooaja algus oli sarnane Sharksiga. Ootused olid kõrgel, aga tulemusi ei tunud. Ka nemad on oma taset kõvasti tõstnud. Pingviinidel on kapten Sidney Crosby ja Evgeni Malkin, mis muudab nende ründemängu kõige vingemaks kogu liigas. Crosby on näidanud, et ta on jätkuvalt üks maailma parimaid ründajaid, isegi 31. aastasena.

Ka külaliste suurimaks probleemiks on mees väravapostide vahel. Lisaks on nende kaitse väga väga aeglane.

Nii, et täna öösel kohtuvad väga sarnased meeskonnad. Mõlema mängufilosoofia on rünnata ja siis paistab mis kaitsest saab. Väravavõimalusi tuleb mõlemal poolel rohkelt ja ootame palju väravaid. Kõvad ründajad, kesised kaitsed ja väravavahid… Paneme väravate üle liinile korraliku panuse.