Meistrite Liiga: Juventus – Atletico Madrid

Parimad vihjed

Atletico Madrid oskab mängu tappa. Nende kaitsemäng on Diego Simeone käe all olnud maailma parimaid, kui mitte parim. Ka sel hooajal on lastud endale lüüa vaid 17 väravat.

Atletico on suurepärases olukorras kui pääsetakse mängima 2-0 seisus. Juvele on see mäng väga vaevarikas – väravavõimalusi on raske leida ja Atletico võitu ei vaja. Samal ajal kui Juve korraks kaitses tähelepanu kaotab, siis võib Atletico nõelata teravalt. Griezmann ja keskväli liigutavad palli kiiresti. Kui Atletico lööb võõrsilvärava, siis on põhimõtteliselt see selle paari lõpp kuna Atleticole nelja värava löömine on juba väga väga raske ülesanne.

Juhul kui Juve konkurentist langeb, siis on see suureks pettumuseks kogu Torinole. Serie A võidetakse kaheksandat aastat jutti. See ei oma enam suurt tähtsust, kuna seda pidu peetakse iga aasta.

Juve on viimase viie aasta jooksul olnud kaks korda Meistrite Liiga finaalis ja mõlemad korrad on kaotatud. Sama seis on Atletico Madridil. Suvel hangiti ka Ronaldo just selle eesmärgiga. Tuleb välja, et ei pruugi Ronaldogi aidata.

Juve ei võta riske enne kui on vaja. Esimene poolaeg on kindlasti väga rahulik ja mõlemad kontrollivad olukorda. Atletico tapab kiirust ja Juve ei tohi jätta Atleticole ruumi rünnata. Koef avapoolaja viigiga lõppemiseks on üle kahe ja see on suurepärane.