Meistrite Liiga: Bayern München – Liverpool

Parimad vihjed

1x2: Bayern München võidab
@2,17 Mängima

Bayern on harjunud võitma, kuid nende selle aasta Bundesliga tiitel ei ole veel käes kuna hooaja algus oli kesine.

Nädalavahetusel purustati Wolfsburg 6-0 ja meeskond on kaugel hooaja alguse kehvast vormist. Liverpoolis saadi samuti kätte väärtuslik 0-0 viik. Bayern on võitnud viimasest seitsmest kohtumisest kuus. Koduväljakul Allianz Arenal ei ole kaotatud oktoobrist saadik.

See on halb uudis Liverpoolile, kuna nemad ei ole olnud oma tasemel. Nende kaitsemäng viimases mängus Burnley vastu oli samuti kesine. Endale lasti lüüa 2 väravat. On millele mõelda.
Liverpool on võitnud vaid viis mängu viimasest 12. Eriti kurb on nende hoog võõrsil- viimasest kuuest mängust üks võit.

Meistrite liigas kaotati alagrupis kõik kolm võõrsilmängu ja väravat ei suudetud lüüa nii Napolile kui ka Red Stari vastu. Võõrsil ei ole nad võitnud Meistrite liigas nüüdseks 11 kuud jutti. Ja täna minnakse kokku Bayerniga, kelle kodumängude statistika on muljetavaldav.

Viimasest 26 Meistrite liiga mängust kodus on võidetud 22 ja ainsaks meeskonnaks kes on neid suutnud võita on Real Madrid. Arvestades Liverpooli viimase aja tulemusi, nende võõrsilmängude resümeed, siis Bayern Münchenile panustamine koefiga üle 2,20 tundub olevat eriti hea väärtusega.

PANUSTA SELLELE MÄNGULE OPTIBETIS TÄIESTI RISKIVABALT.


1x2: Bayern München võidab
2,17