Premier League: Manchester United – Wolves

Parimad vihjed

Viik välistatud: Wolves võidab
@2,45 Mängima

Laupäevane viimane PL mäng peetakse Old Traffordil ja seal võõrustab United Wolverhamptonit. Meeskonnad on liigatabelis võrdsete puntide peal, kuid hetkel on seis selline, et United vaevleb vigastuste küüsis ja tiheda mängugraafiku käes. Wolves seevastu on saanud selleks mänguks rahulikult nädal aega valmistuda – ka probleeme neil vigastustega ei ole.

ManU viimased kaks mängu olid karikamängud. FA karikas purustati Tranmere ja liigakarikas võideti Man Cityt, kuid see ei taganud edasipääsu. United paistis mängu lõpus väga väsinud ja paar päeva puhkust ei tee tõenäoliselt imesid.

Unitedi vigastuste nimekirjas on sellised olulised mehed nagu Pogba, Tominay ja Rashford. Kiirelt soovitakse uut ostu Bruno Frenandest kasutada, saab näha kas ta juba laupäeval väljakule jookseb.

Wolvesi olukord on täiesti teistsugune. Nuno Espirito Santo mehed on kõik terved ja aega mänguks valmistuda oli terve nädal. Viimati kohtuti omavahel FA karikas paar nädalat tagasi ja siis United võitis 1-0. Mäng oleks võinud tegelikult kalduda emmale kummale.

Viimati mängis Wolves PLs Liverpooli vastu. Nad tegid väga korraliku mängu, kuid Pool võttis siiski 2-1 võidu. Suures pildis on nende mängu suurepärane vaadata. Meeskonda on raske üllatada ja ründest leiab kõvad mehed Raul Jimenez ja Adama Traore.

Wolves on kaotanud sel hooajal võõrsil vaid kolm võõrsilmängu. Nüüd tullakse mängima tunduvalt paremas seisus ja kardame, et me ei näe nende neljandat hooaja kaotus võõrsil. Panustamegi Wolvesi võidule ilma viigi võimaluseta, ehk viigi korral raha tagasi.


Viik välistatud: Wolves võidab
2,45