Bet365

Konto avamisel 100% spordiboonus

Denise Coates asutas kihlveoportaali Bet365 oma vagunelamus aastal 2000. Tänaseks päevaks on neil üle 4000 töömesilase, kes üritavad meile jätkuvalt pakkuda seda, milles neid maailmaklassiks peetakse.

Nüüd on võimalus ka Eesti mängijatel võimalus Bet365-s mängida. Aastal 2018 saadi Eestis litsents hasartmängude korraldamiseks. Siiski suurt edu ei ole Bet365 Eestis saavutanud ja seda seetõttu, et nad ei ole reklaamile just palju raha panustanud.

Bet365 ei ole ehk sobilikem, kui panustad ainult Eesti ja Baltikumi spordisündmuste peale, kuid kui tahad saada kõigi maailma suurimate spordisündmuste koefitsiendid ühest kohast ja korraga, siis võiksid Bet365 igal juhul võimaluse anda.

Miks panustada Bet365 portaalis?

  • 100€ spordiboonus esimese sissemaksega
  • Korralikud koefitsiendid
  • Lai spordialade ja sündmuste valik
  • Lihtne ja selge veebileht
  • Suurepärane Live Stream (kümned tuhanded mängud iga kuu)

Mängima

Koefitsiendid

Bet365 pakub spordiennustuse kõige konkurentivõimelisemaid koefitsiente ja võimalusi teha väga erinevaid panuseid. Kuna tegemist on Suurbritannia ettevõttega on natuke suurem fookus muidugi Inglismaa populaarseimatel spordialadel nagu jalgpall, kriket, hobuste võiduajamine jms., kuid mida aeg edasi, seda enam lisandub üle maailma populaarseid spordialasid ja sündmusi.

Kui aga vaadata koefitsientide väljamaksetaset, siis on Bet365 puhul tegemist pigem kesise koefitasemega spordiennustusega. Parimad koefitsiendid lehelt saad vaadata millise väljamaksega on Eestis tegutsevad bookmakerid just suurtele liigadele. Bet365 keskmiseks jäi 5,92% ja jalgpallile 6,38%.

Bet365 pakutavate spordialade valikule ei leidu vastast. Samuti on nad teerajajaks ja innovaatoriks, mis puudutab internetis panustamist. Livebet, ehk mängu ajal panustamine on tänaseks päevaks käibe poolest ületanud traditsioonilise pre match panustamise. Üheks põhjuseks miks see nii on, on Bet365 suurepärane tiim, kes teeb paljud livebeti koefitsiendid ise. Sa ei leia mitte ühtegi saiti, kus oleks parem valik Livebetile panustamisel kui Bet365-s ja kus saaksid vaadata nii paljusid mänge otseülekandena.

Kasutusmugavus

Bet365 spordiennustuse leht on üles ehitatud väga korrektselt ja kõik, mida kogenum spordipanustaja ootab, on olemas ja omal kohal. Väikese pettumuse valmistab veebilehe igav kujundus, sest kasutatud on tuhme ja neutraalseid värve, mis eriti emotsioone ei tekita.

Kõige suurem pluss bet365 puhul on kindlasti operaatori usaldusväärsus ja professionaalne lähenemine. Loomulikult on olemas võimalus kasutada populaarset cashout valikut, kui tundub, et sinu panus hakkab kaotama ja tahad päästa, mis veel päästa annab.

Bet365 on usaldusväärne mänguportaal, kus kõik on paigas. Veebilehe kujundus jätab võib-olla pisut soovida, sest sisu on natuke liiga palju, kuid see-eest saad mängimist alustada kenakese lisarahaga nii kasiinos kui spordiennustuses.

Bet36 klienditugi on valmis mängijaid toetama 24/7, eestikeelne klienditugi aitab mängijaid iga päev kella 11 hommikul südaööni. Korduma kippuvatele küsimustele leiad vastuse “Abi” nupu alt.

Livebet ja Live stream

Nii nagu põgusalt mainisime, siis Bet365 on Livebetis eriti tugev. Jah, nii see on. Tegemist on traditsioonilise bookmakeriga, ehk kihlveokorraldajaga, kellel on enda inimesed kes teevad kõik koefitsiendid, panuste jälgimise ja riskianalüüsi. Paljud nn”white label” spordiennustuse vahendajad (näiteks Ninja Casino) kopeerivad just nende Livebeti koefitsiente.

Lisaks suurepärasele Livebet valikule kuulub sinna hulka ka võimas Live stream, ehk voogedasutuse mängude valik. Võimalus vaadata kõiksugu spordisündmusi otse arvuti või telefoniekraanilt on kõigil, kes on juba konto registreerinud. Kliki peamenüüs “Live” ja vali uuel lehel alammenüüs “Otseedastus” nupuke. Käimasolevad ülekanded on jagatud spordialade kaupa ja sobiva leidmisel lihtsalt kliki play nupu peale (nooleke ruudu sees). Seejärel avaneb ekraanipilt paremal koos skoori, statistika ja kokkuvõttega. Kogu vajalik info on eesti keeles ja kompaktselt esitatud.

Boonused

Bet365 ei ole koht, kust otsida igal nädalal uusi boonuseid. Uusi mängijaid meelitatakse vägagi aktraktiivse 100% kuni 100€ tervitusdiiliga, mille saamiseks piisab vähemalt 5€ sissemaksest.

Enne väljamakse tegemist tuleb boonus vaid korra minimaalsete koeftisientidega 1,2 või kõrgem, läbi mängida. Lisaks leiab kampaaniate lehel veel hulgaliselt teisi pakkumisi, mis spordisõbral naeru näole panevad.

Bet365 tervitusboonustel on väga mõistlikud läbimängimise tingimused – kasiinoboonusel on selleks kolmekümnekordne boonuse summa ja spordiennustuses tuleb boonus enne väljamakse tegemist läbi mängida ainult korra.

Kokkuvõte

SpordiGuru hinnangul on Bet365 Eesti spordisõbra jaoks hea alternatiiv kodumaistele operaatoritele, sest pakub pisut teistlaadi kampaaniaid ja võimalusi panuseid kombineerida.

Konto omanikele avaneb võimalus vaadata maailma tähtsamaid spordiülekandeid laivis, ilma selle eest maksmata. Bet365 lehelt leiad ka professionaalsed panustamise soovitused ja nipid ekspertidelt.

Bet365 miinuseks võib kindlasti pidada seda, et tegemist pole otseselt Eesti mängija jaoks üles ehitatud mängukeskkonnaga vaid püütakse kõnetada tervet maailma.

Üldandmed

Asutatud:
1974
Kontakt:
support-est@customerservices365.com
Telefon:

Boonused

Kasiino tervituspakkumine:
100% kuni 100€
Spordiennustuse tervituspakkumine:
100% kuni 100€
Kasiino boonuskood:
Ei ole vaja
Spordiennustuse boonuskood:
Ei ole vaja
VIP programm: